Piqué no s'ho vol perdre

Les possibilitats que el central del Barça pugui assistir al decisiu partit de l’FC Andorra davant del Viladecans són molt altes

Piqué no s'ho vol perdreFERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència de Gerard Piqué demà a la graderia de Prada de Moles podria ser un dels molts al·licients d’un partit que per a l’FC Andorra ha de significar la seva estació de destí. L’ascens a tercera divisió és a tocar i l’objectiu de tots és fer demà contra el Viladecans el primer pas marcat en el full de ruta del nou projecte traçat per la cúpula del club tricolor. El central de l’FC Barcelona disputa aquesta nit (21.00 h) la final de la Copa del Rei davant del València a Sevilla però, tot i això, les possibilitats que demà pugui presenciar en directe el partit amb el Viladecans són molt fermes. Seria la primera vegada que Piqué gaudirà d’un partit de l’Andorra al país. Des que es va fer amo del club, Gerard ha vist tres partits a fora -Vista Alegre, Tàrrega i Gavà- i ha mostrat una enorme implicació que ha encoratjat i engrescat la plantilla des del primer instant. En aquest sentit, i segons ha pogut saber el Diari, un altre dels cracs implicats en el nou projecte, Cesc Fàbregas, té previst també venir a Andorra a viure el partit. Cesc, així com Leo Messi, va entrar fa uns mesos en el paquet accionarial del nou FC Andorra, adquirint una quota gairebé testimonial però implicat amb tota la il·lusió. Una bona mostra de tot plegat és la intenció, igual que la de Piqué, de poder viure el partit demà a Encamp i estar present, si escau, en la celebració posterior. Un dels condicionants que fan no poder assegurar al 100 per 100 la presència del president de Kosmos és una hipotètica derrota del Barça a Sevilla. En aquest supòsit, Piqué podria preferir no mostrar-se en públic i patir els nervis per l’ascens des de la distància. La victòria blaugrana a la Copa del Rei no seria cap impediment a la seva visita, ja que el club català no té programada cap celebració ni cap rua demà en cas d’assolir el títol.

Etiquetes:

El club s’ha mobilitzat en temes d’intendència i serveis, un altre aspecte que augmenta les possibilitats de veure demà Piqué i Fàbregas a Prada de Moles.

S’ha habilitat una zona de premsa per treballar amb comoditat, hi ha presència garantida de molts mitjans de Barcelona i s’han demanat acreditacions de premsa per primera vegada aquesta temporada. Demà ha de ser un dia gran i el club ja s’està preparant.

EL VILADECANS, DARRER ESCULL DE L'FC ANDORRA PER L'ASCENS A TERCERA

Demà a les 17.00 h la pilota començarà a rodar a Prada de Moles i amb un únic objectiu entre cella i cella: aconseguir la victòria contra el Viladecans i assolir l’ascens a Tercera divisió. Cap dels integrants del vestidor i del cos tècnic de l’equip vol especular amb una altra cosa que no sigui sumar els tres punts contra els del Baix Llobregat. El seu tècnic, Raúl Paje, va ser el primer a aixecar la veu quan el nou projecte tricolor va arrencar i va acusar l’FC Andorra i els seus nous propietaris d’”adulterar la competició”. Gabri, l’entrenador tricolor, sap que els catalans “voldran fer la guitza”.

tracking