FUTBOL SALA

L'Enfaf 7 Claus perd a la pista de l'Agramunt i cau a llocs de promoció per la permanència

La derrota de l’Enfaf 7 Claus a la pista de l’Agramunt per 4 a 2 ha fet caure l’equip andorrà a l’onzena posició, lloc de play-off, de promoció per la permanència en la categoria. L’Enfaf va acabar la primera part de l’enfrontament a Agramunt amb empat sense gols, però a la represa els lleidatans van fer quatre gols en 15 minuts i van deixar el resultat totalment decidit. Malgrat el còmode marcador favorable als locals, l’Enfaf va poder maquillar el resultat definitiu amb dos gols als últims minuts, de Marc Ibáñez i Òscar Neira. La darrera jornada l’equip de Xavi de la Rosa rep a l’Aldosa el cuer, el Catllar, amb l’obligació de guanyar i esperar altres resultats per mantenir la categoria.