política

Desenvolupar la Llei de l'esport, prioritat del Govern

Així ho va assegurar el nou cap de Govern, el demòcrata Xavier Espot

Desenvolupar la Llei de l'esport, prioritat del GovernXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenvolupar la Llei de l’esport serà la principal prioritat en matèria esportiva del Govern de coalició de Demòcrates, Liberals d’Andorra i Ciutadans Compromesos de cara a la nova legislatura que acaba d’arrencar, segons va confirmar el nou cap de Govern, Xavier Espot, al Diari.

El líder de l’executiu va manifestar que “el principal repte que tenim és poder desplegar la llei”, i va afegir que “és una llei ambiciosa i pionera, i ara el que toca és passar-la del paper a la realitat”. A més, Espot va assegurar que “com no pot ser d’una altra manera, nosaltres comptarem amb la col·laboració de les federacions, les associacions esportives i, en definitiva, de tot el col·lectiu que fa tant per promocionar l’esport, els hàbits saludables i la companyonia”.

La legislatura passada el Consell General va aprovar el projecte de Llei de l’esport amb els únics vots favorables del grup demòcrata, una norma que substituïa la del 1998. Un dels principals aspectes del text aprovat al desembre és la possibilitat que entri capital forà als clubs del país (com ha passat amb l’FC Andor­ra), però també promou la creació de la Fundació de l’Esport, el Comitè Paralímpic d’Andorra o millorar les subvencions.

tracking