curses de muntanya

Marc Casal acaba 16è a la Skyrace des Matheysins

El corredor va entrar al Top 20 a la quarta prova del circuit Mundial a un 4,55% del vencedor, el rus Przedwojewski

La ciutat francesa de Saint-Honoré va acollir ahir la Skyrace des Matheysins, la quarta prova de les Skyrunner World Series, la Copa del Món de curses de muntanya en què Marc Casal va finalitzar en 16a posició i Sintu Vives va creuar la meta en 59è lloc.

La prova tenia 27 quilòmetres de distància amb gairebé 2.000 metres de desnivell positiu, i va comptar amb un gran nivell de participació. De fet, els 20 primers classificats van creuar la línia d’arribada en menys de deu minuts. Marc Casal va ser 16è amb un temps de 2 h 42’14”, a set minuts i un 4,55% del temps del vencedor, el corredor rus Bartlomiej Przedwojewski. El podi el van completar Théo Detienne i Rok Bratina. Després de la prova, el corredor va manifestar que “ha estat una cursa on hi havia molt nivell”, i va afegir que “les condicions han estat molt dures, sobretot a la baixada, on hi havia trams perillosos amb més d’un metre de neu”. L’altre representant del país va ser Sintu Vives, 59è amb un temps de 3 h 00’50”, a un 16,50% del registre del vencedor. El seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, va destacar després de la prova que “els dos han aconseguit els objectius que s’havien marcat perquè han acabat a menys del 20% del temps del primer classificat”.