El Vall Banc es proclama campió i jugarà la propera Champions (3-1)

Els de Marc Rodríguez es van imposar a la UE Sant Julià amb dos gols de penal i un d’Aleix Cisteró

El Vall Banc es proclama campió i jugarà la propera Champions (3-1)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vall Banc Santa Coloma es va proclamar ahir campió de la Lliga Multisegur Assegurances per sisena vegada consecutiva i es va adjudicar la plaça que dona accés a disputar la ronda prèvia de la propera edició de la Lliga de Campions.

Etiquetes:

Els de Marc Rodríguez s’ho jugaven tot a una carta, ja que per assegurar-se ser campions només els valia la victòria davant els lauredians. Un gol de penal als tres minuts, obra de Luis Blanco, els ho va posar encara més complicat, però després de la mala arrencada, van reaccionar i als 20 minuts va avisar per partida doble. Poc després, Loren va forçar una nova pena màxima però aquest cop, a favor. Pedro Santos el va transformar i va restablir l’empat amb el qual s’arribaria al descans.

Als tres minuts de la represa, novament Loren va forçar un nou penal, que tornaria a enviar a la xarxa el mateix Santos, per capgirar el marcador. El gol de la tranquil·litat i que sentenciava el títol el va fer Aleix Cisteró amb un xut creuat des de fora l’àrea, a poc més de quinze minuts per al final.

El tècnic colomenc, Marc Rodríguez, reconeixia que la seva primera lliga havia estat molt patida: “No teníem l’esquena coberta, ho hem patit, com tot l’any. Ells jugaven sabent que perdent anaven a Europa igual.” I és que malgrat la desfeta, la UE Sant Julià jugarà la prèvia de l’Europa League. També hi opta per primera vegada l’Inter d’Escaldes, que ahir va empatar a un gol amb l’Engordany. Per a fer-ho, els escaldencs necessiten que el Vall Banc superi els engordanyencs a la final de copa la setmana vinent. Si no ho fan, el somni europeu seria per a la UE Engordany.

tracking