L'FC Andorra afronta la primera oportunitat d'ascens

Si guanya a Balaguer, i Manresa i Viladecans empaten, pujarà avui

L'FC Andorra afronta la primera oportunitat d'ascens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra visita aquesta tarda (17.00 hores) el Balaguer a la que serà la primera oportunitat del conjunt tricolor per aconseguir l’objectiu de la temporada, l’ascens a tercera divisió. No serà fàcil, perquè a més de sumar els tres punts, els del Principat necessitaran que ni el Manresa contra el Mollerussa, ni el Viladecans contra el Borges, aconsegueixin la victòria.

Etiquetes:

De cara al matx d’aquesta tarda, el tècnic de l’FC Andorra, Gabri García, creu que “serà un partit difícil, i tot i que ells no es puguin salvar, sempre hi ha l’orgull del jugador, que vol guanyar i competir i més jugant contra el líder”. A més, va mostrar-se prudent i va assegurar que “ens ha costat molt arribar on som, i seria una equivocació pensar que està tot fet, i en som conscients”.

Sobre les possibilitats de ser avui equip de tercera divisió, Gabri va manifestar que “ho veig difícil, perquè a més de guanyar, hem d’esperar caramboles”, i va afegir que “fa temps que creiem que es decidirà tot a l’últim partit, però tant de bo no sigui així i arribem més tranquils al duel de diumenge vinent”.

Forgas serà avui baixa, i el tècnic va confirmar que farà alguns canvis perquè té quatre jugadors apercebuts de sanció.

tracking