Motociclisme

Cristian España torna al Campionat d'Espanya d'Enduro

L’andorrà debutarà demà a l’Espluga de Francolí en categoria E1

Cristian España torna al Campionat d'Espanya d'EnduroDANI CATALÁN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian España torna, aquest cap de setmana, a competir al Campionat d’Espanya d’Enduro. L’andorrà ho farà a la categoria E1 -Enduro 1-. La prova, que és la tercera cita de la competició, comptarà amb els millors pilots de la categoria, com Jaume Betriu, Josep Garcia o Cristobal Guerrero.

El del Principat debutarà avui, al circuit de l’Espluga de Francolí, amb una jornada de verificacions i una superespecial, que començarà a la tarda i acabarà un cop s’hagi fet de nit. Demà es disputarà la cursa, que constarà de tres o quatre voltes al circuit, d’uns 60 quilòmetres per volta. A més, també inclourà tres trams especials: extrem, crosstest i endurotest.

Cristian España afronta la cita reconeixent que té un pes important després d’haver deixat enrere els problemes físics que l’havien apartat de la primera línia. “És una carrera molt important per a mi, en els últims entrenaments i curses disputats he aconseguit oblidar-me de la mà, i això és bo.” Pel que fa a l’exigència dels rivals, l’andorrà sap que no ho tindrà gens fàcil per treure un bon resultat de Catalunya: “Em veuré les cares amb els millors, i és motiu per a mi de motivació.” Tot i això, es mostra completament confiat i convençut de fer un bon resultat: “És la cursa més a prop de casa i segur que tindré el suport de la família i els amics. Les coses sortiran bé, n’estic convençut, donaré espectacle i el resultat que tots esperen.”

tracking