Albert Turné acaba en desè lloc a la Tuixonada Xtrem

El Team Turné va desplaçar-se el cap de setmana passat a Sant Quintí de Mediona per disputar la Tuixonada Xtrem, tercera prova de l’Open de Barcelona de BTT.

El millor dels representants de l’equip va ser Albert Turné, que va finalitzar en desena posició a la categoria Master-30. El rider del Principat va fer un temps d’1 h 16’06”, a 6”13 del vencedor de la cursa, que va ser el corredor català Josep Enric Farriol.

A la classe Master-50, Joan Elsen va cloure la prova en 12a posició amb un registre d’1 h 09’16”, a gairebé 20 minuts del guanyador, Pere Joan Roig. A més, a la prova del Kids Cup Barcelona celebrada a la mateixa localitat, Kilian Elsen va ser 11è amb un crono de 46’10”, a una volta del vencedor, Arnau Font.