Curses de muntanya

Julio Rodríguez acaba 34è classificat masculí a l'Ultramarató de la TransvulcàniaFAM

Julio Rodríguez va aconseguir la 34a posició en categoria masculina a l’Ultramarató de la Transvulcània, tercera prova del circuit Skyrunner World Series, que es va disputar ahir a l’illa de Santa Cruz de la Palma. El corredor de l’equip nacional va completar els 74,33 quilòmetres i 4.350 metres de desnivell positiu acumulats en un temps de 9h11’18”, aconseguint una 42a posició provisional en la classificació general. Thibaut Garrivier va guanyar amb un temps de 7h11’04”, seguit de Dmitry Mityaev i del suec Peter Endahl. En categoria femenina, la corredora més ràpida va ser l’holandesa Ragna Debats amb un temps de 8h09’25”, seguida per Anne-Lise Rousset i Megan Kimmel.