Andorra cau contra Bulgària víctima de les errades defensives

Els isards han facturat la derrota a la represa amb un 35-5 feridor de parcial

Andorra cau contra Bulgària víctima de les errades defensivesRUGBY EUROPE

La selecció va caure al National Sports Academy Vasil Levsk de Sofia contra Bulgària (41-20) en el partit corresponent a la tercera jornada del Campionat d'Europa a la Conferència 2 Sud.

L’enfrontament va estar marcat per les errades en defensa dels isards. Aquest aspecte els va acabar penalitzant massa, ja que els tricolors van aconseguir el mateix nombre d’assajos, quatre, que els búlgars. A la primera part, Bulgària va sortir forta i signaven el primer assaig als cinc minuts. Un xut a pals poc després ampliava la diferència de la selecció dirigida per Romain Balmisse. Després d’una touche al minut 13, els isards van arribar a la línia de marca però l’assaig no va pujar al marcador per una falta. Un cop de càstig dels búlgars posava el resultat amb un 11-0 que posava les coses ja molt coll amunt. Andorra, però, va reaccionar amb un assaig de Peter Ambor que va quedar minimitzat per un nou assaig local que posava el 18-5.

A la represa, Bulgària va accelerar i un xut a pals primer i dues curses des de camp propi d'Ivanov que van acabar en assaig, els búlgars van col·locar un ja insuperable 35-5. Andorra va maquillar el marcador amb dos assajos d'Edisher Jamrulidze i Bulgària va replicar amb dos xuts a pals.

Dissabte, Andorra tanca l’Europeu a l’Estadi Nacional contra Sèrbia amb la necessitat de sumar la segona victòria del campionat per assegurar-se la permanència.