Automobilisme

Vinyes necessita ser dels millors

Disputa avui el Ral·li Vila d’Adeje, on arriba després de dues curses en blanc

Vinyes necessita ser dels millorsFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes disputa avui la 29a edició del Ral·li Vila d’Adeje, tercera prova puntuable per al Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt. El pilot andorrà, de l’equip Suzuki Motor Ibèrica, arriba a la cita després de no poder participar a la primera cursa de la competició, el Ral·li de les Illes Canàries, i de quedar-se sense puntuar a la segona, a Còrdova. Tot el que no sigui fer un bon resultat a Tenerife el deixaria fora de combat als primers compassos del CERA. “Les coses no han sortit del tot bé en aquest principi de temporada. El fet de continuar vius depèn d’estar entre els millors a Tenerife i acumular la màxima puntuació”, reconeix el del Principat, conscient de la necessitat de revertir la situació. “El nostre objectiu és clar, ara caldrà veure si som capaços de fer realitat les nostres intencions.”

Per aconseguir-ho, Vinyes i el seu copilot, Jordi Mercader, hauran de superar un traçat selectiu però que coneixen de la passada edició del ral·li. “El recorregut és calcat al de l’any passat, coneixem l’escenari i en general ens agrada, farem un bon treball en els reconeixements i no hi ha cap mena de dubte que iniciarem la prova amb totes les garanties”, deia.

Les etapes del Ral·li Vila d’Adeje començaran avui amb la jornada de classificació per al tram cronometrat. La sortida del primer cotxe està prevista pels volts de les 17 hores d’avui. Les curses s’allargaran fins demà, quan està previst que es disputi la segona i definitiva etapa de la competició.

Joan Vinyes i Jordi Mercader són a les Canàries des de dimarts, quan van començar a fer els treballs de reconeixement del ter­reny i de posada a punt del seu vehicle, un Suzuki Swift R+.

tracking