Tretze residents seran a la línia de sortida del Giro d'Itàlia 2019

El Team Ineos, antic Sky, és qui més ciclistes hi aporta, amb un total de quatre corredors

Tretze residents seran a la línia de sortida del Giro d'Itàlia 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Giro d’Itàlia d’enguany comptarà amb la presència de tretze ciclistes residents, que seran a línia de sortida dissabte vinent.

Etiquetes:

El Team Ineos, antic Team Sky, és qui més esportistes que viuen al Principat aportarà a la cita, fins a quatre: Pavel Sivakov, Tao Hart, Jonathan Narváez i Iván Sosa representaran la nova formació, que va ser presentada recentment al Tour de Yorkshire.

El segon equip que més competidors residents aportarà a la ronda italiana d’enguany és el Mitchelton Scott. Estevan Chaves, Luke Durbridge i Simon Yates lluitaran per portar els colors de la formació australiana el més lluny possible.

La resta de residents es reparteixen en sis conjunts més. Jay McCarthy serà al Giro amb el Bora-Hansgrohe; Rubén Plaza, amb l’Israel Cycling Academy; Juan José Lobato, amb el Nippo Vini Fantini Faizanè; Dani Navarro, amb el Katusha-Alpecin; el belga Jan Hirt, amb l’Astana, i José Joaquín Rojas tancarà l’expedició andorrana amb el conjunt espa­nyol del Movitar.

La cursa començarà dissabte vinent i cobrirà el recorregut entre Bolonya i el temple de San Luca. La competició constarà d’un total de 21 etapes i acabarà a la localitat de Verona, amb una contrarellotge que tindrà la línia de meta a la Piazza de Bra. El Giro del 2019 s’allargarà fins al 2 de juny. Els ciclistes hauran de superar tres etapes cronometrades individuals, sis estapes de baixa dificultat, set de dificultat mitjana i fins a cinc en què la dificultat es considera alta.

tracking