motociclisme

Xavi Cardelús sortirà 31è al Circuit Ángel Nieto de Jerez

El pilot va millorar respecte a divendres, però va acabar en última posició a la qualificació per la cursa d’aquest migdia

Xavi Cardelús sortirà 31è al Circuit Ángel Nieto de JerezANGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús sortirà en última posició a la cursa de Moto2 del Gran Premi d’Espanya del Mundial de motociclisme que se celebra aquest cap de semana al Circuit Ángel Nieto de Jerez. El jove pilot del Principat, que va seguir afectat pels problemes físics que arrossegava des de divendres a la mà i a les amígdales, va aconseguir el 31è millor temps amb un registre d’1’45”154.

Després de la prova, Cardelús va manifestar que “avui no he tingut tanta febre com ahir malgrat que he estat al voltant dels 38 graus tot el dia, però, com es podia preveure, la fractura al dit de la mà esquerra ha continuat sent el problema principal”, i va afegir que “he millorat els temps respecte ahir, però continuo a poc menys de dos segons d’uns registres que ja he aconseguit aquí amb la mateixa moto. La situació és frustrant, però el meu físic no dona per a més”. De cara a la cursa d’avui (12.20 hores), el pilot va declarar que “espero poder completar les voltes a les quals està programada i passar pàgina de cara al pròxim Gran Premi on, amb el temps de recuperació, la lesió de la ma haurà millorat”.

Pel que fa a la resta de categories, el gal Fabio Quartararo va fer història al convertir-se en el pilot més jove a fer una pole position a MotoGP després de superar Morbidell i Márquez. Per últim, en Moto3 el més ràpid va ser el pilot italià Lorenzo Dalla Porta, que es va imposar a Suzuki i Vietti.

tracking