hoquei patins

Nou triomf del Seat Andorra per somiar amb el play-off (5-10)

Nou triomf del Seat Andorra per somiar amb el play-off (5-10)ANDORRA HC

El Seat Andorra HC va imposar-se a domicili a l’HC Montbui de manera contundent per 5-10, un triomf que fa que els de Roger Corral segueixin de ple en la lluita per aconseguir entrar a una de les places que dona dret a disputar el play-off d’ascens a Nacional Catalana quan només resten dos partits perquè acabi la temporada.

Els tricolors van començar perdent, i una diana de Marc Romaguera va empatar el matx, però els locals van tornar a avançar-se de nou. Un gol de Nil Castellví va posar de nou les taules al marcador, i un final de primera part espectacular amb tres gols seguits d’Àlex Soldevila va fer que l’electrònic reflectís un 2-5 just al descans.

Al Seat Andorra HC li costava estar sòlid en defensa, però ho contrarrestava amb un gran encert en atac, com van demostrar que els de Roger Corral anotessin cinc gols més a la segona meitat, obra de Nil Castellví, dos d’Oriol Estrany, i dos més d’Àlex Soldevila, màxim anotador del matx amb cinc dianes.

Amb aquest resultat, el conjunt tricolor es manté en sisena plaça, a només un punt de la cinquena posició, que és l’última que dona accés a disputar el play-off d’ascens. El Seat Andor-ra HC disputarà divendres l’últim partit del curs a casa contra el Sant Cugat, i d’aquí dues setmanes tancarà la lliga a domicili contra el Monjos.