ACB LLIGA ENDESA

Només val a guanyar

El MoraBanc Andorra necessita aconseguir la victòria si vol seguir mantenint vives les opcions de
play-off

Només val a guanyar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les matemàtiques encara no obliguen a ser tan contundents, però el MoraBanc Andorra és conscient que qualsevol opció per ficar el nas entre els vuit primers al final del curs regular passa per deixar aquesta tarda (17.00 h) la victòria al Poliesportiu. Després de sumar quatre der-rotes consecutives, el vestidor i el cos tècnic s’han conjurat per acabar amb aquest petit sotrac d’una vegada per totes i, tot i que sembli un repte complicat, redreçar la nau i mantenir vives i obertes totes les opcions.

“Si pensem en l’objectiu final i no en el camí tindrem problemes.” Són paraules del tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navar-ro, però que, segurament, signaria del primer a l’últim jugador. Pensar a llarg termini no ha estat bona companya de viatge aquesta temporada -l’obsessió per la Copa va acabar penalitzant el grup- i Navarro n’és ben conscient. “Estem mentalitzats per guanyar i per fer bé les coses. Hem d’intentar ser competitius i és evident que si aconseguim el triomf tindrem més oportunitats per lluitar per aquest objectiu” va assenyalar el tècnic vitorià. Les quatre derrotes consecutives no han aconseguit esmicolar la moral del grup i Navarro va indicar que “estic orgullós de com està treballant la plantilla els dos dar-rers mesos. El problema és que aquesta bona feina, malauradament, no s’ha traduït en premi. Encara estem a temps per aconseguir el nostre objectiu”.

L’Obradoiro és un rival particular i que juga un bàsquet diferent a la Lliga ACB. “Basa el seu joc en bloquejos indirectes, en la seva capacitat de passades entre pivots i amb molts jugadors que poden guanyar la posició a la pintura” va detallar l’entrenador de l’equip andorrà. A més, Ibon va afegir que l’Obra és un equip “molt competitiu”, que el partit necessitarà, per part andorrana, “molta paciència en defensa i en atac” i que “crec que s’acabarà de decidir a l’últim quart”. Pel que fa a la infermeria, Oliver Stevic encara es troba en el seu procés de recuperació i part de les mirades estan centrades en David Walker. L’aler d’Ohio fa uns dies que treballa amb l’equip i podria entrar ja en les rotacions.

A l’equip gallec, la lesió del seu base de referència, Pepe Pozas, per un trencament al quàdriceps dret i que el mantindrà un mes fora de les pistes, ha obert la porta a l’arribada de Lluís Costa. El base català, procedent del Reial Betis Energia Plus, jugarà com a cedit a l’equip del Fontes do Sar fins a final de temporada i avui podria tenir els primers minuts.

HOMENATGE A LES PIONERES DEL BÀSQUET FEMENÍ AL DESCANS

El MoraBanc Andorra retrà avui homenatge a un equip que va ser important en la història del club, el del primer conjunt de bàsquet femení a l’entitat i al país. El primer equip jugarà amb una equipació pràcticament idèntica a la que portava el Bàsquet Club Andorra femení de finals dels anys 70. Al descans del partit, aquest equip podrà rebre l’ovació i el reconeixement de tota la Bombonera. A més, el base francès Andrew Albicy complirà davant l’Obradoiro el seu partit número 100 a la Lliga ACB.

Només val a guanyar

tracking