Motociclisme

Xavi Cardelús arriba a Jerez pràcticament recuperat

Xavi Cardelús arriba a Jerez pràcticament recuperat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús disputa, el cap de setmana vinent, el Gran Premi de Jerez. Ho fa quan ja s’ha recuperat gairebé totalment de les lesions que va patir al Circuit de les Amèriques. Tot i que encara té lleugeres molèsties a les mans i als dits, arriba a la cita amb garanties. “Els dits lesionats als Estats Units em molesten cada cop menys i ja els puc doblegar del tot, espero que quan pugi a la moto ja pugui agafar-me amb força al manillar i dominar-la perfectament”, declara.

L’andorrà competirà en un traçat que coneix bé i on es va estrenar al Mundial de Moto2 de l’any passat. Ho va fer amb una wild card i va creuar la línia de meta a la 22a posició.

La de Jerez és la quarta cursa del Campionat del Món d’enguany i suposa la primera vegada que la competició entrarà a Europa, aquesta temporada. “Anar a competir a Jerez és sempre molt il·lusionador, l’ambient d’aquest Gran Premi és sempre molt especial”, va explicar Cardelús referint-se a l’atmosfera que rodeja la prova espanyola. En l’àmbit purament esportiu, reconeix que “en aquest traçat sempre m’he sentit força a gust, és un circuit que malgrat l’alt nivell d’exigència en alguns dels seus punts m’agrada força”.

Els primers entrenaments es disputaran demà.

tracking