'Purito' Rodríguez, 23è el quart dia de la Titan Desert

'Purito' Rodríguez, 23è el quart dia de la Titan DesertTITAN DESERT

Joaquim Purito Rodríguez va acabar la quarta etapa de la Titan Desert en 23a posició de la seva categoria, la master-40. El resident va completar els 119 quilòmetres que separen Merzouga de M’ssici en cinc hores, onze minuts i onze segons. El traçat d’ahir, a més, obligava els corredors a fer front a un total de 1.031 metres de desnivell. Aquest resultat deixa el ciclista en la 24a posició de la general.

Oliver Avilés i Jaume Casals, companys d’equip de Joaquim Rodríguez a la formació La Purito Andbank, van ser 33è i 31è, respectivament, en categoria elit, i es troben a la 25a i 37a posició del rànquing.

L’andorrà Ramon Aranda, per la seva banda, va creuar la línia de meta en el Top-80 en un temps de 8 hores, 47 minuts i 6 segons. Aranda va ser 78è i es troba al 68è lloc de la general. El del Principat competeix a la categoria master-50 i sota els colors del Quality Team. Amb ell, ho fan també Luis Nel·lo i Joan Montaner, que van arribar les posicions immediatament anteriors. Ells dos són 67è i 66è de la general, respectivament.

La cinquena etapa de la Titan Desert 2019 es disputarà avui i els ciclistes partiran de M’ssici, per arribar a El Jorf, on està situada la propera meta.