L'Inter iguala el Sant Julià i és a un punt del Vall Banc

Els escaldencs van guanyar l’Engordany i l’empat entre lauredians i colomencs deixa els llocs europeus en un puny

L’Inter d’Escaldes ja té els mateixos punts que la UE Sant Julià i només el goal average particular fa que els lauredians conservin la segona posició al play-off pel títol de la Lliga Multisegur Assegurances. Tots dos empaten a 47 i, de fet, només una diana de diferència entre tots dos en el còmput directe separa els escaldencs del lloc d’Europa League.

Els interistes es van imposar per un gol a zero a la UE Engordany en un partit que es va decidir als instants finals. Després que el 0 a 0 regnes en el marcador durant tot el matx, Ivan Vigo va desequilibrar la balança al 78 i va donar el triomf als seus.

En el cara a cara per la primera posició, Vall Banc Santa Coloma i UE Sant Julià es jugaven l’única plaça que dona accés a la Lliga de Campions i els de Marc Rodríguez van ser capaços de mantenir-la, gràcies a l’1 a 1 amb què es va arribar al xiulet final. Els lauredians es van posar per davant quan només s’havien jugat cinc minuts, gràcies a un gol de José Antonio Aguilar, però els colomencs van ser capaços de restablir la igualtat poc després de la mitja hora. Diego Alejandro Nájera va fer pujar l’empat amb què s’arribaria al minut noranta.

Pel que fa al play-off de descens, la UE Santa Coloma va fer un pas de gegant cap a la salvació, en imposar-se per 2 a 0 a l’FC Lusitans. L’Ordino ho té a tocar.