Automobilisme

Llovera en suma 64 després de la primera jornada de curses a Catalunya

Albert Llovera va acabar la primera jornada de curses a la prova del campionat del món d’RX2, amb 64 punts. L’andorrà ocupa la tretzena posició de la classificació del mundial de Rally Cross i és només a quatre punts del dotzè i l’onzè, que són Jimmie Walfridson i Sami-Matti Trogen, respectivament. Tant el suec com el finlandès estan a l’abast del pilot del Principat, que avui podria prendre’ls el lloc, ja que es disputen les últimes curses al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El líder, de moment, és el també suec Oliver Eriksson, que ahir es va enfilar fins als 100 punts en una jornada que va dominar amb contundència.

Albert Llovera té el top 10 a només cinc punts. La línia dels deu primers classificats, la marca a hores d’ara, el belga Steve Volders, que té 69 punts, cinc més que l’andorrà.