Voleibol

El CV Encamp cau a semifinals i es torna a quedar sense ascens

Els tricolors van caure davant el Pizarra en la mateixa ronda que ho van fer el curs passat

El CV Encamp cau a semifinals i es torna a quedar sense ascens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Encamp va dir adéu, per segon any consecutiu, al somni de l’ascens a Superlliga 2. Els tricolors van caure en la primera semifinal davant el Pizarra, per un set a tres, en un partit en què, malgrat intentar-ho fins al final, no van poder fer res per evitar la desfeta.

Les dues primeres mànegues se les van adjudicar els espanyols per 17 a 25 i tot feia pensar que es resoldria per la via ràpida. Va ser aleshores quan els encampadans, van treure forces d’on gairebé no n’hi havia i van retallar distàncies en apuntar-se el tercer set, per 20 a 25. El quart podia tornar les taules al marcador i deixar-ho tot per resoldre en el cinquè i definitiu, però no hi va haver sort. El Pizarra va tornar a superar els del Principat i va tancar el partit i les opcions encampadanes de ser a la final i, per tant, d’assegurar-se un lloc a la categoria de plata del voleibol espanyol. 18 a 25 i fi de les fases d’ascens.

Javi Borrego, president i jugador del conjunt andorrà no podia amagar la seva tristesa al final del matx: “És dur arribar dues vegades i tornar a topar amb les semifinals d’aquesta manera, per''o hem defensat Encamp i Andorra amb orgull”. Pel que fa al matx, va subratllar que “hem tret l’orgull en el tercer set i l’hem guanyat i això és per estar contents, però no hem començat el partit massa bé i a més, la sort no ens ha vingut de cara”. L’equip seguirà un any més a Primera Nacional.

tracking