Vòlei

Una de freda i una de calenta per a l'Encamp (3-0)

Va guanyar un partit i en va perdre un altre, i fins a aquest migdia no sabrà si juga les semifinals

Una de freda i una de calenta per a l'Encamp (3-0)CV ENCAMP

El CV Encamp va debutar ahir a la fase d’ascens a la Superlliga 2 amb una victòria i una derrota que fa que els del Principat no depenguin d’ells mateixos i hagin d’esperar l’últim partit del grup d’aquest matí per saber si podran disputar les semifinals i opten a l’ascens de categoria. Els encampadans van superar al matí el Grupo Laura Otero per 3-2, mentre que a la tarda no van poder contra l’equip amfitrió, el Benicolchón Playas de Benidorm, que va derrotar els del Principat per un contundent 3-0. La primera jornada va estar marcada pels problemes físics dels del Principat, ja que Xavi Borrego, Iván Lanza i Christian Salvador van arrossegar molèsties al llarg dels dos partits que van disputar ahir.

A la jornada matinal, els encampadans havien aconseguir una victòria èpica per 3-2 contra el Grupo Laura Otero de Miajadas (Extremadura). Els homes de José García es van aconseguir imposar al primer set per un ajustat 25-23, però el conjunt extremeny va capgirar el marcador gràcies al 25-27 i al 23-25 de la segona i la tercer mànega. I quan pitjor ho estava passant el conjunt del Principat, va aconseguir posar-se de nou davant amb una remuntada espectacular. El CV Encamp es va endur el quart set gràcies a un 25-19, i al desempat es van tornar a imposar, en aquest cas per 15-12 per certificar la victòria i els dos punts.

El segon partit del dia va ser més complicat per als del Principat, ja que van caure 3-0 contra l’amfitrió, el Benicolchón Playas de Benidorm, en un duel força més igualat que el que va acabar reflectint el marcador final del Pavelló Raúl Mesa. Precisament el jugador que dona nom a l’escenari de la fase d’ascens va ser un dels maldecaps principals del CV Encamp, ja que l’olímpic amb Espanya en vòlei platja va mostrar un gran nivell durant el matx. El primer set no es va acabar decidint fins al tram final, ja que va estar igualat i amb alternances al marcador, fins que el conjunt local va poder sentenciar-lo amb el 25-21. A la segona mànega el conjunt encampadà no es va trobar gens còmode des del primer moment i va acabar caient per un contundent 25-15, però a la tercera, de nou, van fer una passa endavant que els va deixar a prop de guanyar el set. Els de José García van dominar des del principi i van arribar a agafar fins a cinc punts de marge amb el 13-8, però els locals van arribar a empatar el matx amb el 19-19. A la recta final del partit es va succeïr l’intercanvi de punts fins que un parell d’errades visitants van condemnar definitvament l’Encamp amb el 26-24 que va donar el 3-0 al Benidorm.

Els encampadans ja han jugat els seus dos partits de la primera fase i ara necessiten una victòria del Benidorm contra el Grupo Laura en l’últim partit del grup que es disputa aquest matí (11.00 h). Si es produeix aquest triomf, passaran a semifinals com a segons de grup i es veuran les cares amb el vencedor de l’altre grup, l’Alcorcón o el Pizarra. En cas de passar a la final, els encampadans ja seran de Superlliga 2.