La cinquena La Purito Andorra ja supera els 2.000 inscrits

La previsió és que al llarg del maig s’arribi a les 2.500 places

La cinquena La Purito Andorra ja supera els 2.000 inscrits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara falten més de tres mesos per a la disputa de La Purito Andorra, però la cursa ja ha esgotat bona part de les places disponibles i ja té 2.046 persones inscrites de dotze nacionalitats diferents per a la prova que es farà el 4 d’agost amb sortida a Sant Julià de Lòria i arribada als Cortals d’Encamp. Aquesta xifra suposa uns 400 corredors més respecte al nombre de competidors que hi havia confirmats a aquestes alçades l’any passat.

Etiquetes:

La majoria dels participants (1.420) han escollit la ruta més llarga, de 145 quilòmetres, 560 han triat el recorregut de 80 quilòmetres, i 66 s’han decantat per la prova de 28 quilòmetres. Per motius de seguretat, la marxa està limitada a 2.500 persones i la previsió de l’organització és que s’arribi a aquesta xifra al llarg del mes de maig, ja que a partir del juny el preu de la inscripció té un increment.

La marxa cicloturista impulsada per l’ex-ciclista resident Joaquim Purito Rodríguez celebrarà enguany una edició especial, ja que arribarà al cinquè aniversari, i el corredor convidat per al 2019 serà l’exguanyador del Tour de França de l’any 1988, Pedro Perico Delgado.

tracking