acb LLIGA ENDESA

Tornar a ser en llocs de play-off

El MoraBanc rep el Saragossa i, si guanya, se situarà vuitè amb catorze victòries a la lliga

Tornar a ser en llocs de play-off

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra rep, aquest vespre a les 19.30 hores, el Tecnyconta Saragossa en un partit vital. Els tricolors es tornarien a col·locar en llocs de play-off si s’imposen als aragonesos i, a més, s’assegurarien que, en un hipotètic empat a victòries i derrotes a final de curs, quedin per davant seu, ja que li haurien guanyat tant el duel de fora, com el d’avui al Poliesportiu. La vuitena posició torna a ser a l’abast, també, gràcies a la derrota del Tenerife, ahir a València.

La cita arriba quan només queden set jornades per saber quins seran els equips que accediran a la fase final de l’ACB i els de Porfi Fisac venen amb un triomf més que els d’Ibon Navarro. Tot i així, el tècnic basc treu pressió als seus homes: “No és una final, si em demanes si vull perdre demà [per avui] i guanyar els sis partits següents, et dic que sí”, assegurava. Tot i això, no amagava que “és un partit molt important. Saragossa està jugant molt bé, però juguem a casa, amb la nostra gent i hem d’estar tranquils”. En aquest sentit va deixar clar que malgrat les dues últimes derrotes davant el València i el Baskonia -vigent campió de l’Eurocup el primer i equip que està disputant els quarts de final de l’Eurolliga, el segon-, “estic molt tranquil perquè l'equip aquestes últimes tres setmanes ha fet molt bona feina i jugarà bé aquesta última part de la temporada”.

El duel d’avui arriba amb els dos equips tocats a la pintura: Oliver Stevic ja fa temps que no pot entrar als plans d’Ibon Navarro i deixa Diagne i Jordan com a únics cincs purs. Al bàndol espanyol, Fran Vázquez segueix amb molèsties i no jugarà. Per mirar de suplir l’absència d’un dels seus homes clau, els aragonesos han incorporat recentment, Latavious Williams, que podria debutar de vermell. El pivot americà té experiència a l’ACB, on ha passat per equips com el Bilbao o el València o el Cajasol de Sevilla.

XIFRA HISTÒRICA

JEROME JORDAN JUGARÀ EL PARTIT NÚMERO CENT AVUI

Jerome Jordan, pivot del MoraBanc Andorra, jugarà el seu partit número cent a la lliga Endesa, aquest vespre. Per altra banda, es trobaran sobre el parquet, tres dels grans recuperadors de pilotes de la competició: per al Saragossa, Bo McCalebb és tercer. Per als andorrans, Rafa Luz és quart i Albicy, cinquè a la classificació general.

Tornar a ser en llocs de play-off

tracking