El VPC Andorra juga per ser campió amb l'ascens de categoria a la butxaca

El VPC Andorra juga per ser campió amb l'ascens de categoria a la butxaca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra s’enfronta avui, a les 15 hores, al Vinassan, en la final de les fases d’ascens a Honor. Els de Jonathan Xepi Garcia jugaran contra el tercer equip que va quedar primer del seu grup en la temporada regular, després d’haver vençut el Tolouse Lalande i el Montrejeau. Si guanyen aquesta tarda, seran campions de lliga i posaran la cirereta a un curs on ja han aconseguit l’ascens matemàtic. “Ja és una fita molt important, però anem il·lusionats i motivats per ser campions”, deia l’entrenador tricolor.

Etiquetes:

El duel es jugarà a l’estadi municipal de Cugnaux. Els del Principat recuperen Thiago i Agustín Gutiérrez, però perden dues peces fonamentals, com són Beka i Lasha Tavberidze. “Són dues baixes importants, però les sensacions són molt bones i anem amb un equip de garanties”, subratlla Garcia.

Pel que fa als francesos, el preparador espera “un equip molt dinàmic, fan un rugbi molt bonic i són jugadors joves”.

El VPC té davant l’oportunitat d’aixecar un títol que confirmaria encara més que el conjunt andorrà ha crescut durant tot el curs. En la segona volta només ha perdut un partit, va ser durant el mes de febrer, i aquestes fases d’ascens ha superat als grans favorits per ser campions, per tant, l’equip ha fet els deures i ha superat els exàmens més exigents amb nota. Només falta que aquesta tarda s’acabi d’arrodonir l’any.

tracking