El MoraBanc afronta una final diumenge davant el Saragossa

El vestidor admet que el duel contra els aragonesos és clau per intentar ser als play-off

El MoraBanc afronta una final diumenge davant el SaragossaACB PHOTO / A. BOUZO

Creat:

Actualitzat:

La derrota del MoraBanc a la pista del Kirolbet Baskonia és història, i al vestidor dels tricolors ja només pensen en la final, com ells mateixos la van batejar, de diumenge vinent contra el Tecnyconta Saragossa. En aquest sentit, Moussa Diagne va manifestar que “hem d’oblidar-ho i treballar el màxim possible per la final contra el Saragossa”, i va afegir que “no hi ha excuses, s’ha de guanyar perquè només ens serveix guanyar per seguir somiant. És una final i hem de sortir a morir des del minut u fins al minut 40 de partit”.

Etiquetes:

El pivot senegalès, a més, va demanar el suport de l’afició per aquest partit clau: “cridem a l’afició perquè en aquest moment els necessitem més que mai. Necessitem que s’ompli el Poliesportiu i que ens facin costat com fan sempre. perquè sense ells no podem fer res”. Per últim, sobre el seu estat físic després dels problemes amb els marejos, Diagne va explicar que “a vegades tinc una mica de por, però estic entrenant i millorant per intentar ajudar a l’equip. Encara em queda, però puc intentar arribar al nivell que tenia abans que passés tot això”.

En una línia similar va mostrar-se Rafa Luz, que va declarar que “hem d’anar amb ganes, a per totes, i a fer un bon partit diumenge que ve”, mentre que sobre les opcions dels tricolors de disputar els play-off després de les dues derrotes seguides, el base brasiler va destacar que “cada partit que passa i perdem se’ns complica una mica més l’objectiu, però encara és possible, molt possible, i depèn més de nosaltres que d’altres coses”.

També va analitzar la situació en què queda l’equip després de la segona derrota seguida a la Lliga Endesa Ibon Navarro. Pel tècnic, “queden set partits, la competició està molt igualada, crec que poden passar moltes coses a tot arreu, i crec que nosaltres hem de pensar en nosaltres mateixos, en fer les coses el millor possible”. A més, l’entrenador basc va mostrar-se clar en no mirar més enllà de diumenge, i va declarar que “no hem de pensar en quantes victòries faran falta, hem d’intentar guanyar al Tecnyconta Saragossa, després al Tenerife, i després al proper”.

Per últim, el tècnic vitorià va ser molt clar i va manifestar que “els comptes no són bons, ja tenim l’experiència del que ens va passar quan vam fer números per entrar a la Copa del Rei, i per fer matemàtiques sen’s va oblidar jugar a bàsquet.”

tracking