“El rebot ens ha matat”ACB PHOTO /A. BOUZO

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro va arribar capcot a la sala de premsa després de la derrota contra el Kirolbet Baskonia, però va destacar que “hem competit bé, però per errades nostres crec que el partit se’ns ha escapat en el balanç defensiu, i especialment en el rebot”. A més, el tècnic va manifestar que “ens hem de quedar amb la lectura que, tot i això, hem estat capaços de competir i de generar-los moltes pèrdues de pilota, i per això hem tingut opcions fins al final”, i va afegir que “és evident que el partit ens ha marxat pel rebot i pel control de les qüestions físiques, perquè sabem que són molt grans, però hi ha rebots, com els dels tirs lliures que no són justificables”.

Tot i no fer un bon partit, els tricolors van estar vius fins al final, i sobre aquest aspecte, el tècnic basc va manifestar que “sabíem que si començàvem bé l’últim quart i érem valents, podríem tenir opcions, i les hem tingut. Shurna ens ha mantingut vius al tercer quart, i després Sanè”, i va assegurar que “he de veure el vídeo, però crec que el rebot ens ha matat, i amb un control del rebot digne, haguéssim tingut més opcions de guanyar i, possiblement, no hauríem arribat a estar 14 punts a sota”.

Per últim, Navarro va destacar que, “tot i venir amb les baixes, crec que tenim una plantilla prou llarga per afrontar aquestes coses”, i va agregar que “estic molt content amb els jugadors per l’esforç que han fet i per la mentalitat que han tingut de competir i no deixar-se anar, però amb ràbia perquè controlar el camp obert i el rebot ho tenim marcat a foc des de dilluns i ha marxat per aquí”.

tracking