Futbol sala

L'Encamp encarrila el títol i mira a Europa

Els encampadans es van imposar per set gols a cinc a l’Atlètic Escaldes, rival directe pel lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sideco FC Encamp va fer un pas de gegant cap al campionat de la Lliga Viatges Pantours de futbol sala dilluns passat. Els encampadans es van enfrontar, a casa, a l’Atlètic Escaldes, en un duel directe per la primera posició. Tots dos arribaven a la cita separats per només un punt i conscients que, en acabar, en quedarien només sis per disputar-se. Els encampadans van demostrar que per alguna cosa són els líders i es van endur el matx per set gols a cinc. Amb aquest resultat, els de Lluís Cruz obtenen un coixí de quatre punts respecte als de Cabinho i deixen gairebé vista per a sentència la competició.

La victòria també permet als encampadans començar a mirar a Europa amb cara i ulls, ja que en cas d’acabar com a primers, fet que confirmaran si sumen els tres punts la propera jornada, disputaran la fase prèvia de la Lliga de Campions de futbol sala el curs vinent.

Pel que fa al partit de dilluns, cal destacar que la tensió es va fer notar des del primer moment i, un cop acabat, hi va haver una picabaralla entre els membres dels dos equips que va obligar la policia i els cossos de seguretat a intervenir. En l’àmbit esportiu, Manuel Veiga va ser el primer a veure porta i, a més, ho va fer per partida doble, fet que va portar l’Atlètic Escaldes a somiar en el triomf. La reacció local no es va fer esperar i Javier Saviola va fer tornar les taules al marcador, amb dues dianes abans dels vint minuts de la primera meitat.

Aquest va ser el moment clau del partit, ja que a partir de llavors els d’Encamp van posar la directa i van obtenir una renda de fins a tres gols, gràcies a la inspiració d’Andreu Fernandes i Aitor Nicolino, que van aprofitar que Josep López s’havia fet el 4 a 2 en pròpia porta poc després de la mitja hora. La disputa es va mantenir gràcies, novament, a Manuel Veiga, que va retallar distàncies fins als cinc a quatre. Als escaldencs, però, se’ls van acabar les forces i van veure com Juli Sánchez i Saviola, que completava el seu hat-trick, sentenciaven definitivament el matx i el campionat de lliga.

tracking