Atletisme

Jordi Buj acaba en 52a posició a la primera etapa de la marató des Sables

Jordi Buj va finalitzar la primera etapa de la marató des Sables en 52a posició de la classificació general amb un temps de 3 h 23’25. La primera de les jornades d’aquesta cursa extrema pel desert del Sàhara tenia una distància de 32,1 quilòmetres, i la victòria va ser per al marroquí Rachid el-Morabity amb un registre de 2 h 19’00”. La segona posició va ser per a Mohamed el-Morabity i el tercer lloc per a Abdelaziz Baghazza.

Rachid el-Morabity és el clar dominador d’aquesta prova durant els últims anys, ja que s’ha endut la general de la prova en sis ocasions des del 2011, quan va aconseguir guanyar-la per primer cop.

A més del 52è lloc de la general, Jordi Buj va situar-se en 17a plaça dintre de la seva categoria, veterans 1 masculina, la que correspon als homes que tenen de 40 a 49 anys.

Avui se celebrarà la segona etapa de la cursa, que tindrà una distància de 32 quilòmetres. La prova s’allargarà fins divendres, que serà torn de l’etapa marató, dissabte hi haurà una última etapa amb finalitat solidària i diumenge se celebrarà l’entrega de premis.