Futbol sala

El CE Sant Julià torna a casa amb derrota contra el Molins (5-7)

Els lauredians van anar sempre a remolc del conjunt barceloní

El CE Sant Julià torna a casa amb derrota contra el MolinsCESJ

El CE Sant Julià no va tenir un retorn feliç a casa després dels dos partits de sanció i va perdre 5 a 7 contra el Molins 99 en un duel que es va posar costa amunt des del primer moment per als lauredians, que al minut 4 ja perdien 0 a 2. Els homes de Jorge Dias no es van donar en cap moment per vençuts i van aconseguir arribar amb empat al descans gràcies al 3 a 3 que reflectia el marcador, amb les dianes de Jonathan Pérez, Rogerio da Silva i Francisco Domínguez.

A la represa, el conjunt visitant va donar un cop que acabaria sent definitiu, ja que va situar-se 3 a 6 a falta de nou minuts per al final del matx, però els locals van seguir somiant en el miracle gràcies al 4 a 6, obra de Guillem Castro, a cinc minuts per al final. Però l’alegria va durar ben poc, ja que el Molins va fer el 4 a 7 al mateix minut i els lauredians només van poder fer el 5 a 7, obra d’Omar Debboun, que va acabar tancant el partit.

Amb aquesta derrota, el CE Sant Julià se situa en sisena posició a la classificació amb 37 punts en 24 partits disputats. La propera cita per als lauredians serà dissabte que ve, de nou a casa, contra Les Corts Esportiu.