Futbol Sala

El CE Sant Julià marxa de l''exili' amb una golejada (8-3)

El CE Sant Julià va disputar ahir el segon i últim partit lluny de Sant Julià i a porta tancada després de la sanció que li van imposar pels insults d’un aficionat a l’àrbitre durant el matx contra el Santpedor. Els lauredians van tancar aquest exili amb una golejada contra el Sant Esteve Sesrovires en un duel que van dominar des del primer moment.

Al descans, el marcador ja era favorable als homes de Jorge Dias 4-1 amb les dianes de Xavier, Oriol, Rogerio i Jonathan, i a la segona part van tancar el partit i van sentenciar la victòria amb quatre gols més, dos de Rogerio, un altre de Jonathan, i una diana de Francisco.

Amb el triomf, el CE Sant Julià és sisè amb 37 punts en 23 partits disputats, i avui, gairebé sense temps per descansar, afronta una nova cita, ja que recupera el partit contra el Molins a les 13.00 hores a Sant Julià.