esquí estil lliure

Aguareles finalitza desè el Total Fight

L’andorrà va sumar un total de 67,66 punts a la ronda final de la competició

Aguareles finalitza desè el Total Fight

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Aguareles va acabar entre els deu millors esquiadors de la quinzena edició del Grandvalira Total Fight d’aquesta temporada. L’andorrà va firmar un meritori desè lloc, tot i que a la ronda final no va tenir el seu millor dia.

Aguareles va tancar el top 10 d’una general que, en total formaven vint-i-dos riders. Pel que fa a la final d’ahir, va cloure la jornada al davant del nord-americà Peter Raich, que sortia amb el dorsal cinc, i l’espanyol Thibault Magnin, que ho feia amb el vint-i-tres. L’andorrà, de la seva banda, lluïa el deu.

El del Principat va aconseguir 67,66 punts, que tot i tenir-ne prou per classificar-se entre els deu millors de la competició, es van quedar força lluny dels 83,66 als quals s’havia enfilat el dia abans. Aleshores competia en les semifinals i la bona actuació que va completar li va servir per ser entre els aspirants a alçar el títol en esquí estil lliure.

El vencedor de la competició, va ser el suís Fabian Boesch, que va fer bons els pronòstics que el situaven entre els favorits. De fet, arribava a l’snowpark del Tarter després d’haver-se proclamat campió del món FIS de freeride en la modalitat de Big Air, aquest mateix any. El currículum del suís, a més, compta amb la medalla d’or dels XGames Aspen 2016.

El podi el van completar el nord-americà Colby Stevenson, que va sumar un total de 88,33 punts i l’espanyol Javi Lliso, que va ser tercer amb 86,66 i va donar la sorpresa de la jornada.

El nivell dels tres primers classificats dona encara més valor al desè lloc d’Aguareles.

tracking