Sissi Hinterreitner puja al segon calaix del podi al gegant FIS d'Espot

Sissi Hinterreitner puja al segon calaix del podi al gegant FIS d'Espot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sissi Hinterreitner va finalitzar en un gran segon lloc, el gegant FIS d’Espot. L’andorrana es va quedar a vint-i-quatre centèsimes de la victòria, amb un cronòmetre d’1’55’’88. La vencedora de la competició va ser l’espanyola Mirentxu Miquel, amb un registre d’1’54’’94.

Etiquetes:

En clau andorrana, Xènia Rodríguez es va quedar a un sol pas d’entrar al top 3 i va acabar quarta amb 1’58’’07. La va seguir Carla Mijares, que va completar el top 5 per a les equiadores del Principat, en creuant la línia de meta en 1’58’’18. En el seu cas, va finalitzar més de tres segons per sobre de Miquel.

Força més endarrerida que les seves companyes, va cloure la jornada Anahi Leguizamon, que va firmar la 39a plaça de la general. Molta menys sort van tenir Jèssica Núñez i Zoe Ramírez, que no van poder completar la primera mànega del gegant. Clàudia Mijares, per la seva banda, va quedar fora de joc a la segona mànega de la cursa.

Avui la delegació andorrana disputa l’eslàlom FIS a la mateixa estació.

En clau masculina, el millor dels esquiadors de la FAE va ser Xavi Salvadores, que va firmar un meritori cinquè lloc, després d’aturar el rellotge en 1’50’’97. L’andorrà va arribar a gairebé dos segons del més ràpid dels nois, l’espanyol Alejandro Puente. Darrere de Salvadores, va arribar Robert Solana, que va ser setè, a 2’’35 de Puente. Marc Oliveras també va entrar al top 10 gràcies a la seva vuitena posició, pràcticament a dos segons i mig. Xavi Cornella també va competir i va ser tretzè; Ty Acosta, setzè i força més enrere van classificar-se Albert Torres, Robert Ferrari, Ivan del Moral i Pau Plana. Avui tornen a escena amb l’eslàlom.

tracking