Motociclisme

Cristian España, a la Copa 4 Estacions

El resident torna a la competició en una cita que acabarà al setembre

Cristian España, a la Copa 4 EstacionsDANI CATALÁN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian España serà a la línia de sortida de l’edició d’enguany de la Copa 4 Estacions. El resident debutarà aquest cap de setmana en la que serà la primera de les quatre carreres que donen forma a la competició. Aquesta es disputarà a la localitat d’Aguilar de Campoo, a Palència, i constarà d’un recorregut total de 150 quilòmetres.

La primera presa de contacte d’España amb el traçat serà dissabte, quan durà a terme una ronda de reconeixement del ter­reny. El mateix dia, a la tarda, competirà en la superespecial, que començarà a ser decisiva, ja que marcarà l’ordre de sortida de la cursa de dimenge.

Cristian España torna a la competició després d’haver de renunciar al Dakar del 2019, però els seus objectius es mantenen a nivells màxims. “Estic molt motivat per tornar a estar dalt de tot, per aquest motiu vaig a Aguilar de Campoo amb la idea de guanyar o com a mínim poder pujar al podi”, va afirmar.

La Copa 4 Estacions tindrà tres aturades més. La segona serà el 25 i 26 de maig a Astúries. Pràcticament un mes després i al mateix indret, els pilots se citaran a Grado, per competir-hi el cap de setmana del 20 i 21 de juliol. L’última etapa d’aquesta 4 Estacions encara no té definit el recorregut, però sí que se sap que serà el 14 i 15 de setembre.

El resident és un dels grans noms de la graella de sortida i afronta el repte amb “bones sensacions. Els últims entrenaments m’han deixat molt bon sabor de boca, torno a tenir ganes de competició, adrenalina i lluita”. España es mostra conscient que “la millor manera de tornar a la competició d’alt nivell per mi i per l’equip és obtenir bons resultats”.

tracking