Irineu Esteve, 43è a l'última prova de la Copa del Món

El fondista va disputar ahir la cursa de 15 quilòmetres persecució, on va quedar lluny dels 30 primers classificats

Irineu Esteve, 43è a l'última prova de la Copa del Món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve va tancar ahir les finals de la Copa del Món que s’estan disputant al Quebec (Canadà) amb una 43a posició a la cursa de 15 quilòmetres persecució. El fondista de la FAE va realitzar un temps de 33’59”3, a gairebé cinc minuts del registre que va aconseguir el vencedor de la prova, el noruec Johannes Klaebo. El podi el van completar el canadenc Alex Harvey i el rus Alexander Bolshunov.

Etiquetes:

A la general de les finals de la Copa del Món, que suma les tres curses del cap de setmana (esprint, 15 quilòmetres clàssics i 15 quilòmetres persecució), Irineu Esteve també ha acabat en 43a posició amb un temps total d’1 h 12’02”8. El vencedor en aquest cas també ha estat Johannes Klaebo (1 h 07’08”9), i el podi final també l’han completat Alex Harvey (a 2”8) i Alexander Bolshunov (a 2”9).

Després de la prova, el tècnic de la FAE, Joan Erola, va destacar que “pensàvem que potser podria haver entrat en punts, però no ha pogut ser”, i va afegir que “no ens ha anat tan bé com esperàvem, però tampoc no és catastròfic perquè Irineu ha fet unes carreres correctes”. A més, Erola va manifestar que “aquests resultats també van bé per valorar el que s’ha fet durant la temporada, i valorar que entrar en punts no és gens fàcil i que no és evident que sempre ha d’estar en zona de punts”. Per acabar, va declarar que “penso que ha fet una temporada espectacular”.

ÀLEX RIUS ACABA 11è A UN ESLÀLOM A ESLOVÈNIA

Àlex Rius va ser el millor representant de la FAE a l’eslàlom del Campionat Nacional d’Eslovènia celebrat a l’estació de Krvavec. En canvi, Axel Esteve no va poder acabar la segona mànega. De la seva banda, Cande Moreno no va poder completar dos supergegants corresponents als campionats de França i de Mònaco.

tracking