La resta de la jornada

El València disputarà la seva sisena final de l'Eurocup (73-79)

El València disputarà la seva sisena final de l'Eurocup (73-79)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El València Basket disputarà la final de l’Eurocup després d’imposar-se per 73 a 79 a l’Unics Kazan a domicili. El conjunt taronja jugarà així per sisena vegada la final de la segona competició continental (ha estat campió tres vegades i sotscampió dues més).

El conjunt dirigit per Jaume Ponsarnau va arrencar millor que l’Unics Kazan, demostrant que no tenia cap intenció de deixar escapar la possibilitat d’assegurar-se la plaça a la final sense la necessitat d’haver d’esperar a un hipotètic tercer partit, i després d’un gairebé excel·lent primer quart manava al marcador per 16 a 23. Els russos van apropar-se al segon quart amb una tímida reacció, però el lideratge va seguir sent per als taronja, que guanyaven per tres punts (36-39) abans de passar pels vestidors.

A la represa, el València Basket va seguir dominant el matx, davant un Unics Kazan que va anar a remolc, i va tancar el tercer quart a quatre punts (52-56). Els russos no van llançar la tovallola, però el València no es va deixar sorprendre i va sentenciar el partit i la classificació per a una nova final de l’Eurocup.

Sam van Rossom va ser el jugador més destacat dels visitants amb 15 punts, tres assistències i 19 crèdits de valoració. També va tenir una actuació destacada Will Thomas, amb nou punts, set rebots i 17 de valoració.

tracking