Vargas acaba 20è al descens del Nacional de Mònaco

Va finalitzar a 3”53 del millor registre, del gal Johan Clarey

Vargas acaba 20è al descens del Nacional de Mònaco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Matias Vargas va finalitzar ahir en 20 a posició al descens del Nacional de Mònaco celebrat a l’estació francesa d’Auron. L’esquiador de la FAE va aconseguir un temps d’1’33’’63, i va acabar a 3”53 del millor registre, que va ser per al gal Johan Clarey, present la setmana passada a Grandvalira durant les finals de la Copa del Món de Soldeu-el Tarter.

Etiquetes:

L’altre representant andorrà en aquesta prova va ser Robert Solsona, que va ser 42 è, amb un crono d’1’36”90, a gairebé set segons de la victòria, que es va endur Johan Clarey.

Els esquiadors de la Federació Andorrana d’Esquí també van ser ahir a Croàcia, on l’estació de Zagreb-Sljeme va acollir un eslàlom FIS en què els representants del Principat no van aconseguir bons resultats i cap dels tres esportistes va acabar la cursa. Axel Esteve no va poder cloure la segona mànega, mentre que Àlex Rius i Xavi Salvadores van quedar a fora a la primera.

El vencedor d’aquesta prova va ser l’esquiador croata Istok Rodes amb un registre de 2’04”59. Va estar seguit pel seu compatriota Filip Zubcic, a 0”52, i el podi el va tancar l’esportista austríac Adrian Pertel, a 0”71.

tracking