ESQUÍ D'ESTIL LLIURE

El Grandvalira Total Fight fa 15 anys amb un gran cartell

Mark McMorris i McRae Williams seran dues de les atraccions

El Grandvalira Total Fight fa 15 anys amb un gran cartell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grandvalira Total Fight és una de les proves de referència del món del freestyle i l’edició d’enguany ho confirmarà al cent per cent. Entre els dies 28 i 30 de març, a l’snowpark del Tarter, es donarà el tret de sortida a la que és la quinzena edició de la competició, que comptarà amb la presència d’alguns dels millors riders del planeta, com ara Mark McMorris i McRae Williams. Els primers a demostrar les seves habilitats seran els surfistes de neu, que es jugaran els primers llocs de la categoria elit, la màxima distinció del World Snowboarding. A Andorra hi competiran tant en nois com en noies.

Pel que fa a l’esquí, només es competirà en l’àmbit masculí, i en aquest cas es tancarà el calendari de l’Association of Freeskiing Professionals (AFP). En aquest cas, els millors esquiadors de l’especialitat, seran al Tarter entre els dies 4 i 6 d’abril.

L’activitat a la pista començarà dijous amb la sessió d’entrenaments lliures, primer contacte dels riders amb el circuit. Divendres es disputarà la sessió de classificació i dissabte tindrà lloc la gran final.

Grandvalira torna a ser referència del planeta neu.

tracking