ACB LLIGA ENDESA

“Els detalls han marcat molt”

“Els detalls han marcat molt”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va explicar que “els detalls han marcat el partit i hem perdut totes les qüestions relacionades amb l’energia, ens han guanyat en totes les estadístiques relacionades amb l’energia.”

En aquest sentit, el basc va lamentar haver perdut el rebot amb claredat i va subratllar que “hem generat poques recuperacions per poder córrer”.

Una altra de les xacres del duel va ser la manca d’efectivitat dels tiradors i el tècnic tricolor va reconèixer que havia estat determinant: “A ells els han aparegut Benite i Huskic amb quatre triples i han marcat el partit, a nosaltres ens ha faltat molt encert dels nostres anotadors: ni Ennis, ni Jelínek, ni Shurna han tingut un bon dia”.

La nota positiva, segons Navarro, va ser que “l’equip ha tornat a demostrar caràcter per tornar-se a ficar en el partit i fins i tot hem tingut un tir de tres punts per posar-nos davant 50 a 52”.

Pel que fa a la possibilitat que els partits d’Eurocup hagin passat una factura física excessiva a les cames dels seus jugadors, el preparador donostiarra va ser extremadament clar: “dir això és el més fàcil. El que no podem fer és treure mèrit al partit que ha fet San Pablo Burgos, crec que ha jugat molt dur i ja està”. Encara en aquesta línia, va assegurar que “és evident que hi ha Eurocup, però l’equip ha jugat millor la segona part amb més cansament, que la primera. El tema no va per aquí”.

tracking