Automobilisme

Ramon Plaus s'imposa a la tercera Pujada a Alcover

El pilot de l’ACA va aconseguir el triomf per només una dècima

Ramon Plaus s'imposa a la tercera Pujada a Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramon Plaus es va enfilar al calaix més alt del podi a la tercera dedició de la Pujada a Alcover, disputada el cap de setmana passat. La cursa correspon a la segona prova del Campionat de Catalunya de muntanya. El pilot de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) es va imposar en categoria absoluta, en superar per només una dècima de segon Francesc Munné, segon classificat. Raül Ferré, tercer, i Edgar Montellà, van completar la presència dels pilots de l’entitat del Principat entre els cinc millors de la jornada.

Pel que fa als turismes, Gerard de la Casa no va tenir rival a la cita i va firmar el segon triomf de la temporada en el seu compte particular. Amb aquest resultat, De la Casa encara obté més marge al capdavant de la classificació general de la competició. Eduard Andueza va completar una jornada rodona per als pilots de l’ACA, ja que també va acabar líder en la categoria de vehicles històrics.

Felipe Brandao i Delfín Morgado, que debuten aquesta temporada a nivell CM-Promoció, no van tenir tanta sort com els seus companys i, amb una mecànica força més modesta, van ser els últims a creuar la línia de meta de la seva sèrie.

tracking