El MoraBanc crea una escola de valors per al bàsquet de base

Un dels programes serà per prevenir l’abús sexual infantil al món de l’esport

El MoraBanc crea una escola de valors per al bàsquet de base

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir la seva escola de valors, un projecte impulsat amb l’ajuda de PsicoB que pretén “donar forma i continuïtat al que el club ve fent tota la vida”, segons va explicar el president de l’entitat, Gorka Aixàs. Entre els projectes d’aquesta escola de valors hi haurà un taller per prevenir l’abús sexual infantil en el món de l’esport, que s’emmarca en la campanya L’abús infantil queda fora de joc, promoguda pel Consell Superior d’Esports espanyol. L’objectiu serà “proporcionar eines tant a jugadors com a tècnics per implantar una prevenció eficaç”, segons va explicar una de les responsables de PsicoB, Mariona Buxó.

Etiquetes:

L’altre gran eix de l’escola de valors serà el treball conjunt de la base amb els pares, amb l’activitat Els pares i les mares entren en joc, amb què és buscarà la creació d’espais de trobada en què els progenitors trobin un lloc per poder compartir l’experiència de ser pares. Ja hi va haver una trobada amb els pares amb una projecció i col·loqui sobre el projecte Hamza, un documental que narra la història d’un jove i com el bàsquet pot afavorir la integració social. De cara al setembre hi haurà més xerrades sobre, per exemple, com combinar l’esport i l’estudi.

El responsable de la base tricolor, Jaume Tomàs, va declarar que reforcen “els lligams en benefici de la formació transversal, perquè no només formem jugadors, també persones”.

EL CLUB SEGUEIX RASTREJANT EL MERCAT CERCANT UN FITXATGE

Durant l’acte de presentació de l’escola de valors, el president de l’entitat, Gorka Aixàs, va explicar que “sempre estem pendents del mercat i no deixem d’estar atents al que passa”. A més, va afegir que saben “que és un moment en què no hi ha gaires opcions que ens puguin seduir o encaixin, però estem atents al que pugui passar per si se’ns presenta alguna oportunitat”. Sobre si el fitxatge és una prioritat, Aixàs va declarar que “ho és si hi ha una bona opció al mercat, si no hem de millorar el rendiment de la plantilla amb el que portem millor ens quedem com estem”. Mentre que si es prefereix un home interior o exterior, va dir que “anirà en funció del que veiem”.

tracking