motociclisme

Xavi Cardelús sortirà en 32è lloc al Gran Premi de Qatar

Arrencarà en última posició la primera cursa del Mundial de Moto2

Xavi Cardelús sortirà en 32è lloc al Gran Premi de Qatar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús sortirà en 32è i últim lloc a la primera cursa del Mundial de motociclisme, el Gran Premi de Qatar, a la categoria de Moto2. El pilot andorrà va marcar un registre a la Q1 de 2’02”863, a 3”709 del millor temps d’aquesta sessió, que va ser per a l’italià Luca Marini. Aquest crono va fer que Cardelús fos 18è a la Q1 i no pogués entrar a la lluita per aconseguir la pole position, que va ser per a Marcel Schrotter.

Després de la qualificació, el pilot va assegurar que “no estic gaire satisfet de com han anat les coses avui perquè no he pogut rodar en temps semblants a la meva volta ràpida en aquest circuit”. A més, va destacar que “no m’he acabat de sentir còmode i amb confiança en el tren davanter. Tenia la sensació que se’m tancava i no podia apurar al màxim a les frenades”. La cursa del Gran Premi de Qatar de Moto2 se celebrarà a partir de les 16.20 hores, i està programada a un total de 20 voltes.

A la categoria de MotoGP, el reident Maverick Viñales serà qui surti en primera posició a la cursa d’aquesta tarda a les 18.00 hores, seguit per Andrea Dovizioso i Marc Márquez. Finalment, la pole position a Moto3 va ser per al pilot espanyol Aron Canet.

tracking