esports de neu

Mimi Gutiérrez no acaba a Spindleruv Mlyn

L’esquiadora andorrana va quedar fora a la Copa del Món d’eslàlom a la República Txeca

Mimi Gutiérrez no acaba a Spindleruv Mlyn

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va quedar fora a la Copa del Món d’eslàlom de Spindleruv Mlyn, a la República Txeca, l’última abans de la disputa de les finals de la Copa del Món de Grandvalira, que arrencaran dilluns. L’esquiadora del Principat sortia amb el dorsal 36, però no va poder completar la cursa. La victòria a la República Txeca va ser per a Mikaela Shiffrin, seguida per Wendy Holdener i per Petra Vlhova. El tècnic de la FAE, Yago Andrés, va declarar que “era un dia difícil, perquè la pista s’ha marcat molt”

Ahir també va haver-hi cita de la Copa del Món masculina, en aquest cas de gegant, a Kranjska Gora (Eslòvenia), on Àxel Esteve va finalitzar en 60a posició. L’esquiador de la FAE, que sortia amb el dorsal 72, va aconseguir un temps d’1’19”32, a 5”07 del millor temps de la primera mànega, que va ser per al noruec Henrik Kristoffersen. La segona plaça va ser per al gal Alexis Pinturault, i el tercer va ser Kristian Nestvold-Haugen. L’entrenador Nico Belcredi va manifestar que “ha tingut una bona posada en acció, però després destemporitza amb una entrada massa tímida i no és capaç de tornar a tenir un bon timing”, i va afegir que “l’Àxel no ha arribat a reproduir el bon esquí de fa un parell de dies als entrenaments”.

En esquí d’estil lliure, ahir es va haver de suspendre la qualificació de la Copa del Món de slopestyle que s’havia de fer al Mammoth Mountain Resort (Estats Units) amb Carles Aguareles. Si el temps ho permet, tant la qualificació com la Copa del Món se celebraran avui.

MAEVA ESTÉVEZ ACABA 12a A LA COPA D'EUROPA DE GUDAURI

D’altra banda, en surf de neu, Maeva Estévez va ser 12a a la Copa d’Europa que es va celebrar a Gudauri, Geòrgia. A la qualificació, la surfista va marcar un registre de 45”35 que va ser el 14è millor temps. Als quarts de final, Estévez va participar en la tercera eliminatòria, va finalitzar en tercera plaça de la seva sèrie darrere de Jana Fischer i Aline Albrecht, i no va poder accedir a les semifinals. Després de la prova, Estévez va assegurar que “he fet una sortida boníssima, m’he situat segona, però al segon peralt una rival ha caigut davant meu i he hagut de frenar per evitar-la, i ja he anat tercera tota l’estona”.

tracking