automobilisme

L'EcoGP passa per Andorra per segon any consecutiu

L'EcoGP passa per Andorra per segon any consecutiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EcoGP passa per Andorra per segon any consecutiu. La cursa de resistència de vehicles elèctrics es disputarà avui al Circuit d’Andorra Pas de la Casa. Cinc equips integrats per uns dotze pilots en total competiran des de les 8.30 hores en tandes de tres hores. Els punts de càrrega estaran situats al mateix traçat i l’única norma que hauran de respectar és que no podran realitzar les càrregues durant les pauses entre cursa i cursa, és a dir: hauran de carregar els cotxes al llarg de les tres hores que rodaran. L’organització té previst que hi hagi tres sortides durant el dia i cada una la protagonitzi un pilot diferent. Les marques que competiran aquesta temporada són Renault i Tesla.

El director de l’EcoGP, Rafael de Mestre, va assegurar ahir que “aquesta temporada és molt millor que l’any passat, que va costar molt més de conduir. Esperem que tot surti bé i tinguem neu”. En aquest sentit, espera que “el sol ens permeti mantenir-la i puguem fer les tres tandes de tres hores, creiem que la neu ens respectarà”.

La prova es donarà per finalitzada sobre les 19 hores i tal com va subratllar de Mestre, “creiem que tots els cotxes hauran de carregar una vegada, aquesta és la idea principal de l’EcoGP”.

tracking