Motociclisme

Xavi Cardelús acaba 32è els primers entrenaments

Xavi Cardelús va disputar ahir els primers entrenaments lliures de la temporada oficial i va firmar el 32è lloc. L’andorrà estrena aquest cap de setmana el Mundial de Moto 2, el primer que disputi de principi a fi.

Amb la KTM de l’Ángel Nieto Team, Cardelús va obrir foc amb un 31è lloc a la primera sessió de lliures de la jornada. El seu temps aleshores va ser de 2’02’’816. En la segona i última mànega, va patir una caiguda i va cedir un lloc. Va tancar la classificació amb un cronòmetre de 2’05’’415, a gairebé tres segons de la seva primera sortida a pista i firmant així l’última plaça. “Certament, no he començat amb bon peu aquest primer gran premi, tot i que sortosament no m’he fet mal a la caiguda”, reconeixia Cardelús.

El seu company d’equip, el britànic Jake Dixon, va finalitzar en 30a posició, pràcticament a quatre segons del pilot del Principat.

El millor temps del dia va ser obra de l’italià Lorenzo Baldassarri, que al volant de la Kalex de l’equip Flexbox HP 40, va protagonitzar una volta ràpida d’1’58’’635.

Aquesta tarda, a partir de les 16.25 hores, Xavi Cardelús tornarà a rodar, en aquest cas en la primera de les dues sessions dels entrenaments classificatoris de cara al gran premi de Qatar, que serà demà a les 16.20.