Esports de neu

Lluís Marín acaba el curs pel cop rebut a Baqueira

Mimi Gutiérrez serà a Eslovènia, i Carles Aguareles als EUA

Lluís Marín acaba el curs pel cop rebut a Baqueira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín posa el punt final abans d’hora a la temporada després del cop al cap que va rebre durant l’última Copa del Món de surf de neu celebrada a Baqueira-Beret. Els doctors han determinat tres setmanes de descans per al surfista del Principat, i això fa que hagi de posar el punt final a aquest curs 2018-2019.

Després de conèixer la notícia, Marín va assegurar que “ha estat una temporada en què he estat surfejant molt ràpid, però no he pogut acabar de concretar un resultat”. A més, va destacar que “ara, descansar i recuperar, i quan pugui, començar la preparació física de cara a la nova temporada”.

També en surf de neu, Maeva Estévez va ser ahir 13a a la Copa d’Europa disputada a Gudauri (Geòrgia). La surfista havia fet el desè millor temps a les qualificacions, però va finalitzar en quarta plaça a l’eliminatòria de quarts de final i va acabar en 13è lloc.

Avui hi haurà doble cita de la Copa del Món pels esportistes de la FAE. La primera a entrar en acció serà Mimi Gutiérrez a la Copa del Món d’eslàlom de Spindleruv Mlyn a partir de les 10.30 hores. A les 18.30 hores, Carlos Aguareles disputarà la qualificació de la Copa del Món de freestyle de Mammoth, als Estats Units.

tracking