L'FC Andorra visita el Mollerussa en un duel vital

Els tricolors s’enfronten a un rival directe en la lluita pels primers llocs, després d’una setmana sense competir

L'FC Andorra visita el Mollerussa en un duel vital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Andorra torna a la competició demà, després d’una setmana de descans i ho fa amb un duel clau. Els tricolors, sisens a la classificació, visiten el camp del Mollerussa a les 17 hores. El quadre lleidatà és cinquè a només un punt i un triomf andorrà acostaria encara més l’equip al segon lloc, que dona accés a la promoció d'ascens i ara mateix és a cinc punts.

Etiquetes:

La hipotètica victòria tindria valor doble, ja que la Montañesa, tercer a quatre punts de distància, visita el camp del Manresa, líder. Qualsevol resultat en aquest duel els aproparia encara més al capdavant, sempre que els tres punts arribin al Principat.

Respecte el rival de demà, el lateral Oriol Dot apunta que “és un equip jove que va començar molt fort però porta unes jornades que sembla que ha afluixat. Ens esperem un partit competit, nosaltres tenim clar l’objectiu: volem els tres punts”. La plantilla és conscient que l’FC Andorra és el rival a batre des de fa jornades i segons el de Gironella, la clau la té el mateix vestidor. “Portem quatre o cinc partits en què no ens val res més que guanyar, és una final. Hem de saber amb què juguem i que no ens afectin els nervis, ni voler guanyar el partit des del minut 1”, concloïa.

L’entitat tricolor s’unirà aquesta jornada, a la iniciativa Gol Solidari. El capità lluirà el braçalet dissenyat especialment per a la campanya a partir de demà.

tracking