Eurocup

L'Alba recupera el factor camp amb un cop d'autoritat (81 -101)

L'Alba recupera el factor camp amb un cop d'autoritat (81 -101)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alba de Berlín va recuperar el factor camp en vèncer a la pista de l’Unicaja de Màlaga per 81 a 101. Els malaguenys van anar a remolc gairebé tot el duel i aquesta vegada no van ser capaços de revertir la situació. El conjunt que dirigeix Aito García Reneses va completar un partit molt sòlid, fent front als múltiples arguments ofensius dels espanyols. Liderats per Rokas Giedraitis i Luke Sikma, els alemanys van sotmetre els de la Costa del Sol, que a l’últim període van claudicar definitivament.

L’Alba va forçar el tercer i últim enfrontament i obliga l’Unicaja a tornar a guanyar lluny del Martín Carpena si vol ser a les semifinals.

El primer dels equips de l’ACB que va certificar el pas a la propera fase és el València Basket. Els de Ponsarnau es van imposar clarament al Rytas Vílnius per 56 a 71 i van deixar vista per a sentència l’eliminatòria en dos partits. El pivot americà Mike Tobey va ser el millor dels taronges en firmar 18 punts i 7 rebots. El matx va quedar decidit en un tercer període en què els valencians van aconseguir un parcial de 9 a 24 que va ser definitiu.

En l’altre emparellament dels quarts de final, el Lokomotiv Kuban va forçar el tercer partit en vèncer l’Unics per 68 a 59. L’eliminatòria es decidirà a Kazan.

tracking