El MoraBanc Andorra derrota l'Asvel 98-79 i es jugarà les semifinals a França

Els tricolors van completar una exhibició amb una gran segona meitat en un duel marcat per la lesió d’Oliver Stevic al final del tercer quart

MoraBanc Andorra derrota l'Asvel 98-79 i es jugarà les semifinals a FrançaFernando Galindo

Només hi havia una opció, guanyar, i el MoraBanc ho ha fet. Els tricolors han superat l’Asvel per 98-79 després d’una exhibició col·lectiva i es jugarà la seva continuïtat a l’Eurocup dimecres vinent a l’Astroballe de Lió. L’equip ha començat bé, però l’Asvel ha tancat el primer quart per davant 19-22, però a partir d’aquí, el domini ha estat totalment dels del Principat, que al descans ja guanyaven de sis punts.

Els tricolors tenien el partit a punt per trencar-lo, i ho han fet a la represa, amb un parcial de 27-14 han arribat a posar-se 19 punts a sobre. Tot i alguns moments de tímida reacció dels visitants a l’últim quart, el MoraBanc s’ha mantingut tranquil i ha sumat un triomf vital per 98-79 per seguir viu a l’Eurocup. El partit definitiu es disputarà dimecres vinent a les 20.30 hores a França.

Dylan Ennis amb 15 punts i 23 de valoració ha estat el millor del partit, i també ha tingut una gran actuació Rafa Luz amb 17 punts i 22 de valoració.

La notícia negativa ha estat la lesió d’Oliver Stevic al tercer quart, que podria tenir afectat de gravetat el cúbit i el radi de la mà esquerra.