Ibon Navarro

“L'encert des del triple ha estat clau”

“L'encert des del triple ha estat clau”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va manifestar després de la derrota contra l’Asvel Villeurbanne que “l’encert que han tingut al tercer quart des del triple ens ha fet perdre una mica el ritme i la confiança en allò que estàvem fent, i hem començat a despistar-nos”. A més, l’entrenador basc va assegurar que “l’encert del tercer quart ha estat clau perquè ells tornessin al partit i arribessin al final conscients del que havien de fer”.

Pel que fa al rival, el tècnic va destacar que “han imposat la seva superioritat física, sobretot a l’últim quart”, i va afegir que “el rebot ens ha fet molt mal i a ells els ha donat segones opcions. No es fàcil solucionar-ho perquè és una qüestió de físic i de força, però veurem si amb una mica més de concentració ho podem arreglar de cara al matx de divendres”.

De cara precisament al segon partit de l’eliminatòria de divendres al Poliesportiu, Ibon Navarro va demanar que “espero que la nostra gent vingui divendres”. A més, el basc va manifestar que “hem de fer que la Bombonera sigui inexpugnable, que vagi tot el país al camp i que puguem aconseguim la victòria per poder tornar aquí a França la setmana vinent”.

tracking