El Sant Julià perd contra l'Inter i ja no hi ha invictes

La Lliga Multisegur Assegurances ja no té cap equip invicte després que el cap de setmana l’Inter Escaldes derrotés per 2 a 1 el Sant Julià. El conjunt lauredià, que tot i la desfeta segueix líder, va avançar-se al marcador gràcies a un gol d’Aguilar, però Genís Soldevila i Mateo van donar el triomf a l’equip dirigit per Adolfo Baines.

De la seva banda, el Vall Banc Santa Coloma va superar l’FC Encamp per 1 a 0 amb un gol de Yago Pérez al minut 22 i es manté a la segona plaça a només tres punts de la UE Sant Julià. L’Inter Escaldes, de la seva banda, es manté en tercer lloc amb 32 punts, a quatre del conjunt lauredià. La propera jornada hi haurà duel directe pel lideratge amb el matx entre la UE Sant Julià i el Vall Banc Santa Coloma.

La golejada de la jornada va ser obra de la UE Engordany, que va desfer-se del Lusitans per un contundent 5 a 0 i es manté com a quart classificat. Luigi San Nicolás va obrir el marcador i també van marcar Víctor Hugo en dues ocasions, Valentin Spano i Sebas Gómez.

A l’últim partit de la jornada, la UE Santa Coloma va superar per la mínima l’FC Ordino (1-0) gràcies a la diana de l’exjugador de l’FC Andorra Aaron Sánchez. Amb aquest triomf, els groc-i-negres segueixen en cinquena posició amb 20 punts.